Viraldesign lanserar nytt produktsortiment för att möta den växande efterfrågan på designtjänster

Viraldesign.se en ledande aktör inom design-konsultation har meddelat lanseringen av ett nytt produktsortiment som riktar sig till kunder som letar efter designtjänster. Det nya sortimentet är en del av företagets ansträngningar att möta den växande efterfrågan på dessa produkter och kommer att omfatta en rad olika alternativ för att passa olika behov och budgetar.

Enligt viraldesign.se har det nya sortimentet utvecklats med kundernas behov i åtanke och är utformat för att möta kraven hos både erfarna och nybörjare inom designtjänster.

“Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av högkvalitativa produkter som är utformade för att leverera prestanda och funktionalitet till ett överkomligt pris. Vårt nya produktsortiment är ett utmärkt exempel på vår strävan att alltid ge kunderna det bästa inom vår bransch” säger Amanda Dalqvist, CMO

Det nya sortimentet kommer att finnas tillgängligt både online och i utvalda butiker från och med 2023-05-04 För att fira lanseringen kommer Viraldesign att erbjuda specialerbjudanden och kampanjer under en begränsad tid. Kunder som handlar under lanseringsperioden kommer också att ha möjlighet att vinna en rad olika priser och utmärkelser.

För mer information om Viraldesign och det nya produktsortimentet, besök viraldesign.se

Samarbeten i det kommande projektet: Boxicon, Svea, Babblarna,